Benze Beuaty Care

Jag jobbar alltid med hjärtat

Behandlingar Boka tid online

PMU-Removal

Tatueringsborttagning

Pris: Första behandlingen med PhiRemoval kostar 1 690 kr och efterföljande behandlingar kostar 895 kr per behandling.

Utförs Phiremoval behandlingen på ett korrekt sätt så behövs det endast en eller möjligen ett par behandlingar för att få ett fullgott resultat avseende PMU borttagning. Gällande kroppstatueringar så är ofta 2 - 6 behandlinger nödvändiga för att minimera risken för arrvävnad.

Närbild på kvinnas ögonbryn efter behandling med Phiremoval

Om behandlingen

Har du någonsin upplevt känslan av att ha en dålig permanent makeup tatuering som du desperat längtar efter att bli av med så är detta något för dig. Phiremoval är det bästa sättet att åtgärda problemet. Det är också det säkraste och mest effektiva sättet att ta bort PMUs som du inte är nöjd med.

Produkterna som används vid Phiremoval är baserade på glykolsyra som hjälper till att ge ett djupgående resultat i huden. När ämnet appliceras i huden går ämnet på djupet även i intilliggande vävnader. Tack vare detta så finns det ingen anledning att utsätta huden för onödiga ingrepp av PMU verktyg, varken maskinella eller manuella sådana. Ämnet i sig gör en stor del av arbetet.

Vi behöver egentligen bara effektivisera ämnets fördelar. Den bästa effekten uppnås genom en staccatoliknande rörelse mot skinnet som kallas för ”the master motion”. ”The staccato motion” öppnar huden på ett perfekt sätt utan att fördärva vävnaderna. Metoden gör att gamla pigment frigörs och vandrar upp mot ytan.

Phiremoval fungerar lika bra på alla typer av pigment, är effektivt, ger mindre ärrvävnad och är absolut betydligt billigare än andra metoder. Laserbehandling fungerar bäst på svarta eller mörka tatueringar men klarar inte av att ta bort röda, vita och gröna pigment. Hur lång tid som behövs mellan behandlingarna är beroende på huden där borttagningen sker. Det aktuella området blir ofta rött, något som successivt försvinner tills skinnet är återställt till sin naturliga form och färg. Phiremoval är med andra ord en effektiv metod för borttagning av både kroppstatueringar och PMU.

Då kan det bli aktuellt med PhiRemoval

Nedan listas ett antal tillfällen då det kan bli aktuellt med PhiRemoval:

  • Dåligt formade ögonbryn
  • Ojämna eyeliner tatueringar
  • Pigment migration runt ögonen efter eyeliner tatuering
  • Ojämn läpplinje eller läppkontur
  • PMU pigmentet har blivit missfärgat – rött, grått, blått eller grönt
  • Vit- eller kamofleringsfärg som använts för att dölja en gammal tatuering kommer till ytan.
  • Kanske har du tröttnat på dina gamla tatueringar helt enkelt.
Phiremoval produkter