Benze Beuaty Care

Jag jobbar alltid med hjärtat

Behandlingar Boka tid online

Philings Antiaging

Vad är Philings?

Philings är en behandling som föryngrar och stramar upp huden. Den består av en sekvens av olika tekniker som följs upp av en speciellt framtagen och obligatorisk efterbehandling. Genom proceduren utsätts huden, på ett kontrollerat sätt, för de negativa effekterna av faktorer utifrån och måste därför på ett naturligt sätt återskapa och föryngra sig själv.

Kroppens egna möjligheter att underhålla och återkreera sig själv försämras med åldern. Denna nedgång i kapacitet syns först på huden eftersom kollagen fibrerna minskar och dess strukturuppbyggnad blir sämre. Följden blir att huden ser rynkigare, äldre och slappare ut.

Hur fungerar det?

Philings behandlingen representerar ett exceptionellt sätt att ”väcka upp” och underhålla de naturliga aktiviteterna och processerna i huden avseende föryngring och kollagenproduktion som ju tyvärr försämras av kroppens åldrande.

Behandlingen får de existerande rynkorna att bli mindre synliga tack vare återfuktningen på djupet och stimuleringen av kollagen produktionen. Det är detta som får det behandlade området att bli stramare och mindre mottagligt för ytterligare djupa rynkor och hudveck.

Första steget

Det första viktiga steget för att stimulera vår kropp att producera kollagen och att återuppliva huden är ett stort antal mikropunkter som appliceras i huden. Dessa har speciella egenskaper, djup, diameter och till och med nålarnas material är framtaget speciellt för ändamålet. Under proceduren behandlas huden med vitamingel och Hyaluronsyra som knyter vatten till sig själv och på så vis skapa en djupgående återfuktning.

Andra steget

Det andra steget är att orsaka plasmaskador i rynkorna vilket dessutom har en dubbel effekt. Den första är en omedelbar åtstramning och den andra en fokuserad uppbyggnad av fibervävnad som gör hudens yta mjukare och förebygger/förhindrar framtida fördjupningar av redan existerande ojämnheter.

För att uppnå den fulla effekten och intensiteten av kollagen syntesen, ”matas” huden med en speciellt designad vitamincocktail och andra stimulerande substanser, nödvändiga för att processen skall fortgå, under fem dagar.

Beskriver brightenyl

För dig mellan 30-40 år

Philings rekommenderas som en preventiv anti ålders behandling för klienter mellan 30 och 40 år var sjätte månad. För klienter som är äldre än 40 år rekommenderas behandlingen som en lösning för att omedelbart förbättra hudens status. Proceduren utföres då i en serie om tre behandlingar med två till tre veckor emellan, en eller två gånger om året.

Tekniken kan användas för att behandla ansiktet, nacken och dekolletaget.

Philings Microneedling

Vilka är effekterna?

 • Hudens lyster ökar
 • Du får förhöjd cirkulation
 • Porerna drar ihop sig och blir mindre
 • Kollagen visas
 • Rynkor slätas ut och blir mindre framträdande
 • Pigmentfläckar försvinner eller blir ljusare

Behandling inklusive hemvården sker helt med produkter från Philings. Direkt efter behandlingen är man lite röd och irriterad men det avtar under dagen natten. Det går bra att använda smink dagen efter behandlingen.

Kvinna får en ansiktsbehandling

PhiIon

Indikationer för Phi-Ion

 • Påsar under ögonen
 • Rynkor
 • Kråkfötter
 • Marionettlinjer
 • Ärr efter acne
 • Hudfläckar
 • Halslyft
 • Åldersfläckar

PhiIon antiålders plasmabehandling baseras på skapandet av serier av små punkter intill spännings-linjerna i huden. Den här processen triggar en omedelbar sammandragning och åtstramning av hudfibrerna och skapar en lyftande, ommodellerande och föryngrande effekt. PhiIon pennan som används är av högsta kvalitet och av nyaste modell.

Proceduren involverar joniseringen av gaser från luften runt omkring oss för att skapa elektriska mikrourladdningar vilka orsakar sublimering (minskning) av det överflödiga, hängande hudlagret. Denna metod kan användas för att behandla speciellt utvalda problemområden utan att skada den omgivande vävnaden eller applicera oönskad värmeenergi där den inte behövs.

PhiIon pennan är ett instrument som använder en precis fokuserad stråle av plasmaenergi för att förädla det översta lagret av huden (epidermis) utan att orsaka skador på de underliggande eller intilliggande vävnaderna. Detta är en revolutionerande metod som är kapabel att uppnå resultat jämförbara med de som uppnås efter kosmetisk kirurgi.

En behandling är ofta tillräcklig för att uppnå önskat resultat. Efter en månad, vid bokat återbesök, bestämmer terapeuten om ytterligare behandling är nödvändig. Det uppnådda resultatet förväntas vara i åtminstone 9 månader.

Det är en icke kirurgisk, icke invasiv metod som krymper överflödig hud, påsar och rynkor. Proceduren är revolutionerande när det gäller att jämna ut rynkor och att strama upp ögonlock och att reducera hängande dito.

Efterbehandling

Direkt efter proceduren kan det uppstå kluster av gulaktiga fläckar upp till 0,2 mm (en fläck). Ögonlocken kan också vara svullna och du kan känna stickningar. Skulle det uppstå någon form av svullnad kan du använda is för att lugna ner området. Isen skall inte appliceras direkt utan håll denna inuti en ren handduk eller liknande och inte mer än några minuter så du inte skadar huden. Gör det ont så ta bort isen, vänta en stund och upprepa.

Håll huden ren och torr under 7 dagar. Använd klorhexidin på det behandlade området när det behövs. Maximalt fem gånger per dag. Efter 7 dagar använd Skin Candy Coverage Cream morgon och kväll då du rengjort det behandlade området. Detta bör du göra under tre veckor.

Efter behandlingen ska du inte använda aggressiva hygienprodukter som dofter, tvålar med mera. Du skall inte heller utsätta dig för direkt solljus under 48 timmar. Går du ut så använd solglasögon. Undvik vatten på det behandlade området under 3 dagar. Under fem dagar ska du inte använda bastu, pooler eller utsätta dig för fysisk ansträngning.

Kvinna får en ansiktsbehandling