Benze Beuaty Care

Jag jobbar alltid med hjärtat

Behandlingar Boka tid online

Om Benze Beauty Care

Vår historia

Vi har älskat varje minut av vår resa som nu har pågått sedan hösten 2015. Det var i augusti detta år som jag öppnade min salong på Föreningsgatan 12 i Malmö. Då som massageterapeut med sportmassage som min specialitet. Emellertid är det ett fysiskt hårt jobb att vara massör och konkurrensen i Malmö är tämligen tuff. Vad göra, jo, hitta nya områden att arbeta med och bredda utbudet av tjänster.

Eftersom jag alltid varit intresserad av skönhet och själv lagt mig vinn om att ta hand om mitt utseende kändes det naturligt att söka utbildningar inom detta område. Det blev kurser i Belgrad, Thailand, Stockholm och via Internet. Då kvaliteten på kunskaperna är av högsta vikt har majoriteten av kurserna tillhandahållits av Phibrows, bland annat de som avser microblading & PMU, microneedling & PhiIon samt Tatueringsborttagning.

Benze Dahlgren poserar framför vackra blombuketter i en blommig klänning

Med flera års erfarenhet i bagaget inom respektive område är jag idag glad att kunna konstatera att mina kunder är nöjda och att många av dem söker sig till mig igen för ytterligare behandlingar. Detta gäller faktiskt såväl massage och vaxning som de rena skönhetsbehandlingarna.

Vi på Benze Beauty Care har alltid haft och har som mål att erbjuda våra tjänster och genom dessa se till att våra kunder är nöjda. Vi gör allt som står i vår makt för att motsvara alla förväntningar. Tack vare vårt breda utbud är vi säkra på att du kommer att bli nöjd med att ha valt oss.

Jag jobbar med hjärtat

Detta kan möjligen se litet märkligt ut vid första anblicken men jag tror att det är så det måste vara. Det krävs ett engagemang, en vilja att göra kunden glad och nöjd. Det är viktigt att se varje individ för sig, med sina behov och krav.

Vad som passar för den ene passar inte för den andre. Skapandet måste komma inifrån, från hjärtat! Det är likadant med massage, den får aldrig bli bara teknisk utan känslan måste alltid finnas där.