Microneedling & Philon

Kontakta oss


Hudvård

Behandling Tid Pris
Phi-Ion : Minskning av djupa rynkor i kinder 90 min 1500 kr
Phi-Ion : Minskning av djupa rynkor under läpparna 90 min 1000 kr
Phi-Ion: Minskning av djupa rynkor bredvid öronen 90 min 1500 kr
Phi-Ion: Minskning av djupa rynkor haka 90 min 1500 kr
Phi-Ion: Minskning av djupa rynkor kråkfötter 90 min 1500 kr
Phi-Ion: Minskning av djupa rynkor käkar 90 min 1500 kr
Phi-Ion: Minskning av djupa rynkor över läpparna 90 min 1000 kr
Phi-Ion : Lyfter övre ögonlock 90 min 2000 kr
Phi-Ion : Minskning av djupa rynkor panna 90 min 1500 kr
Phi-Ion : Minskning av hängande skinn på magen 120 min 3000 kr
Microneedling RF vitamincocktail PhiLings - Minskning av ärr ett område 90 min 2500 kr
Microneedling RF med vitamincocktail Philings - Minskning av bristningar ett område 90 min 2500 kr
Microneedling RF med vitamincocktail PhiLings - Ansikte 90 min 2200 kr
Kombo : Microneedling o Lyfter övre ögonlock 120 min 3000 kr
Microneedling RF med vitamincocktail Philings - Ansikte & Hals 90 min 2500 kr


PHILINGS – OM BEHANDLINGEN

Philings paletten består av två behandlingar för att hålla huden ung och fräsch. En föryngrande metod och en kompletterande men minst lika viktig metod som pånyttföder huden på djupet. Dessa kan användas i kombination eller var och en för sig – Microneedling och Phi-on.

MICRONEEDLING

Procedurens mål är att stimulera mikrocirkulationen och den naturliga processen som äger rum då kollagen produceras och återskapas.

Micropunkter i huden tillfogas för hand i närheten av de mest synbara och djupa rynkorna eller åldersförändringarna i huden och med hjälp av Phis ”nålpenne system” för de större områdena i ansiktet. Micronålar tränger in i huden på ett djup av 0,2 – 0,75 mm och den här proceduren betraktas som smärtfri. Under behandlingen appliceras speciellt framtagna och patenterade lösningar på hudens yta, vilka också absorberas i princip omedelbart.

PhiLings Microneedling efterbehandling

Efter behandlingen gör inte följande:

 • Tvätta ditt ansikte inom 12 timmar
 • Utsätt huden för direkt solsken inom 24 timmar
 • Använd make-up inom 24 timmar
 • Använd foundation och puder inom 48 timmar
 • Bada bastu, poolbad eller sola i solarie inom tre dagar
 • Ansträng dig fysiskt inom 2 dagar
 • Använd botox eller fillers inom 3 veckor


PHI-ION

Phi-ion behandlingen baseras på att skapa en serie punkter tangerande rynkorna i huden; processen startar omedelbart en sammandragande och stramande reaktion hos hudfibrerna som ger en föryngrande och åter modellerande effekt. Phi-ions plasmapenna används vid proceduren. Principen med att använda plasma involverar jonisering av gaser från luften i atmosfären för att skapa mikroelektroniska urladdningar som i sin tur orsakar sublimering av överblivet/hängande ytligt skinn. Den här metoden kan användas för att behandla specifika områden utan att skada den närliggande vävnaden eller att applicera värmeenergi till denna.

Phi-ion tillhandahåller en effektiv icke-kirurgisk behandling för till exempel hängande ögonlock, halslyft, ärr behandling inkluderande akne dito så väl som reducering av rynkor. Proceduren kan också användas för att ta bort missfärgningar i huden.

Denna revolutionerande metod har förmågan att utföra behandlingar och att uppnå resultat jämförbara med kosmetisk kirurgi inkluderande: Ögonlocks korrektion, halslyft, akne ärr, stretchmärken, linjer och rynkor (till exempel kråkfötter, marionett linjer (runt munnen), åldersfläckar osv.

Oftast räcker det med en behandling för att uppnå önskat resultat. Efter en månad är det lämpligt med ett återbesök då terapeuten bestämmer om det är nödvändigt med ytterligare behandling. Resultatet förväntas att hålla i åtminstone 9 månader.


PhiLings Phi-ion Efterbehandling:

 • Använd inte aggressiva hygienprodukter
 • Utsätt inte huden för direkt solsken
 • Använd inte makeup på de behandlade områdena 24 – 48 timmar efter behandlingen
 • Pilla eller klia inte på sårskorporna eller ojämnheterna
 • Skydda huden med en hög solskyddsfaktor (SPF 30-50) medan den läks
 • Ta på lugnande kräm (soothing cream) enbart när du känner att det stramar.


ANVÄNDNING OCH EFFEKTER:

Åtstramning av huden, lyftning och föryngring, behandling av ärr efter akne och sårläkning, förbättring av djupa vinklar och finare rynkor, minimering av porer, förbättring av stretch- märken och behandling av Alopecia (håravfall).

Resultatet blir synbart efter ungefär 24 timmar och brukar vara kvar några månader, oftast längre. Proceduren upprepas upp till tre gånger med 10 till 14 dagars uppehåll mellan dessa.

För att uppnå önskat resultat så behövs det normalt 3 behandlingar med 14 dagars uppehåll mellan dessa. Efter tre behandlingar brukar resultatet vara kvar i 4 – 6 månader.

Olika efterbehandlings metoder ska användas;

 • Lugnande kräm i ett tunt lager på det behandlade området varje gång det ömmar, sticker, stramar eller kliar. Det är inte ovanligt att huden är rödaktig och känns så här några dagar efter behandlingen.
 • Huden måste också behandlas med ultimate skin cocktail tre gånger om dagen dvs. morgon, middag och kväll. Börja på kvällen efter behandlingstillfället och fortsätt i totalt fem dagar.