Massage

Kontakta oss

Massage

Warning

Det är stor skillnad på thaimassage och thaimassage, något som alla som upplevt olika thaimassörer på plats i Thailand kan intyga. I grunden är denna massage fantastisk för såväl fysisk hälsa som psykiskt välbefinnande – efter behandlingen känner man sig ofta som pånyttfödd – men kvaliteten beror givetvis på den som utför massagen.

I Malmö får du garanterat bäst thaimassage hos oss – vi lägger väldigt stor vikt vid kvalitet och att massagen anpassas efter den person som ligger för våra händer. Du är hjärtligt välkommen att boka en behandling eftersom det är det bästa och det enda sättet att testa hur bra det är.

Phibrows Ögonbryn

Kroppsmassage med kokosnöts olja!

Att ta hand om sin kropp med massage baserad på kokosnöts olja är bästa sättet att skämma bort sin hud efter en dag i solen. Kokosnöts olja har som bekant många fördelar för att få din hud att må bra.
Min speciella hemliga mix av kokosnöts olja, thailändsk ört balsam och kroppslotion tillsammans med massage kommer att göra ditt skinn mjukt och smidigt.
-Aldrig mer torrt och sprucket skinn.
-Skyddar huden mot farliga mikrober.
-Skyddar hud mot åldrande, fjällande, missfärgningar och förslappning.

BOKA TID FÖR BEHANDLING

Information

30 min - 395 kr

60 min - 695 kr

90 min - 795 kr

Phibrows Ögonbryn

Thai Deep Sport Massage

Terapeutisk djup sport massage är en massageteknik som fokuserar på att behandla och därigenom motverka värk i mjukdelarna. Värken och smärtan beror ofta på skador och slitage som är förknippade med fritidsaktiviteter och arbete. Massagen hjälper till med att minska muskelstelhet och att verka avstressande och avkopplande genom att reducera hjärtfrekvens och blodtryck.

BOKA TID FÖR BEHANDLING

Information

30 min - 350kr

60 min - 500kr

80 min - 700kr

Phibrows Ögonbryn

Aroma Oil Massage

Det är inte bara aromen som påverkar hjärnan genom sin förmåga att skapa en harmonisk och stämningsförhöjande atmosfär, eteriska oljor kan även ha farmakologiska effekter. De främjar avslappning och välbefinnande, får muskelsmärta att lindras och ökar kroppens energi. De olika oljorna har alla sina egna läkande egenskaper. Välj oljan efter hur du mår och efter vilka effekter du förväntar dig. Till exempel, lavendel har en lugnande effekt medan citrongräs har en upplyftande (bra mot jetlag).

BOKA TID FÖR BEHANDLING

Information

30 min - 350kr

60 min - 500kr

80 min - 700kr

Phibrows Ögonbryn

Warm Oil Massage

Regelbunden oljemassage tar bort överflödigt fett från huden samt gör huden mjuk och glänsande. Samtidigt stärks huden och skyddar den från sjukdomar. Oljemassagen förbättrar också kroppens immunförsvar och stimulerar lymfsystemet genom att underlätta avlägsnandet av slaggprodukter och avfall. Oljemassage kan också frigöra undertryckta känslor, särskilt när massagen utförs i motsatt riktning mot hur kroppshåret växer.

BOKA TID FÖR BEHANDLING

Information

30 min - 395kr

60 min - 595kr

80 min - 795kr

Phibrows Ögonbryn

Fotmassage

Kraften från massörens händer anbringas ömt och exakt till specifika nervändar på undersidorna av fötterna. Varje del av foten är kopplad till en annan, ofta avlägsen del av kroppen. De specifika punkterna under foten påverkar vitala organ liksom kroppens muskler. Exempelvis, massage på basen på en tå kan väcka nerven som styr bronker och lungor, en knoge längs vristen kan lindra smärta i ryggen och främja en bättre kroppshållning. Thai fotmassage ger fötter och ben den omtanke och uppmärksamhet de förtjänar. De är grundpelarna i den mänskliga kroppen, trots allt.

BOKA TID FÖR BEHANDLING

Information

30 min - 350kr

60 min - 500kr

80 min - 700kr

Phibrows Ögonbryn

Graviditetsmassage

När en kvinna är gravid genomgår hennes kropp många förändringar men även psyket och det andliga påverkas. De fysiska förändringarna kan orsaka stress och obehag hos den blivande modern. Massage är då ett underbart sätt att lindra många av dessa besvär samt skapa en känsla av välbefinnande.

BOKA TID FÖR BEHANDLING

Information

30 min - 395kr

60 min - 595kr

80 min - 795kr

Presentkort - Massage & Spa

Köpa presentkort till någon är ett enkelt och ofta populärt sätt att visa sin uppskattning. Gåvor som massage och spa är omtyckta eftersom de bjuder på en härlig upplevelse samtidigt som de är bra för både kropp och själ.

Hos Benze Beauty Care kan du köpa och ge bort ett presentkort för massage & spa till någon du tycker om. Du kan antingen köpa ett presentkort för en specifik behandling, t.ex. ansiktsbehandling eller låta mottagaren bestämma själv.