Massage

Kontakta oss

Massage

Warning

Det är stor skillnad på thaimassage och thaimassage, något som alla som upplevt olika thaimassörer på plats i Thailand kan intyga. I grunden är denna massage fantastisk för såväl fysisk hälsa som psykiskt välbefinnande – efter behandlingen känner man sig ofta som pånyttfödd – men kvaliteten beror givetvis på den som utför massagen.

I Malmö får du garanterat bäst thaimassage hos oss – vi lägger väldigt stor vikt vid kvalitet och att massagen anpassas efter den person som ligger för våra händer. Du är hjärtligt välkommen att boka en behandling eftersom det är det bästa och det enda sättet att testa hur bra det är.

Phibrows Ögonbryn

Thai Deep Sport Massage

Terapeutisk djup sport massage är en massageteknik som fokuserar på att behandla och därigenom motverka värk i mjukdelarna. Värken och smärtan beror ofta på skador och slitage som är förknippade med fritidsaktiviteter och arbete. Massagen hjälper till med att minska muskelstelhet och att verka avstressande och avkopplande genom att reducera hjärtfrekvens och blodtryck.

BOKA TID FÖR BEHANDLING

Information

30 min - 350kr

60 min - 500kr

80 min - 700kr

Phibrows Ögonbryn

Aroma Oil Massage

Det är inte bara aromen som påverkar hjärnan genom sin förmåga att skapa en harmonisk och stämningsförhöjande atmosfär, eteriska oljor kan även ha farmakologiska effekter. De främjar avslappning och välbefinnande, får muskelsmärta att lindras och ökar kroppens energi. De olika oljorna har alla sina egna läkande egenskaper. Välj oljan efter hur du mår och efter vilka effekter du förväntar dig. Till exempel, lavendel har en lugnande effekt medan citrongräs har en upplyftande (bra mot jetlag).

BOKA TID FÖR BEHANDLING

Information

30 min - 350kr

60 min - 500kr

80 min - 700kr

Phibrows Ögonbryn

Warm Oil Massage

Regelbunden oljemassage tar bort överflödigt fett från huden samt gör huden mjuk och glänsande. Samtidigt stärks huden och skyddar den från sjukdomar. Oljemassagen förbättrar också kroppens immunförsvar och stimulerar lymfsystemet genom att underlätta avlägsnandet av slaggprodukter och avfall. Oljemassage kan också frigöra undertryckta känslor, särskilt när massagen utförs i motsatt riktning mot hur kroppshåret växer.

BOKA TID FÖR BEHANDLING

Information

30 min - 395kr

60 min - 595kr

80 min - 795kr

Phibrows Ögonbryn

Fotmassage

Kraften från massörens händer anbringas ömt och exakt till specifika nervändar på undersidorna av fötterna. Varje del av foten är kopplad till en annan, ofta avlägsen del av kroppen. De specifika punkterna under foten påverkar vitala organ liksom kroppens muskler. Exempelvis, massage på basen på en tå kan väcka nerven som styr bronker och lungor, en knoge längs vristen kan lindra smärta i ryggen och främja en bättre kroppshållning. Thai fotmassage ger fötter och ben den omtanke och uppmärksamhet de förtjänar. De är grundpelarna i den mänskliga kroppen, trots allt.

BOKA TID FÖR BEHANDLING

Information

30 min - 350kr

60 min - 500kr

80 min - 700kr

Phibrows Ögonbryn

Graviditetsmassage

När en kvinna är gravid genomgår hennes kropp många förändringar men även psyket och det andliga påverkas. De fysiska förändringarna kan orsaka stress och obehag hos den blivande modern. Massage är då ett underbart sätt att lindra många av dessa besvär samt skapa en känsla av välbefinnande.

BOKA TID FÖR BEHANDLING

Information

30 min - 395kr

60 min - 595kr

80 min - 795kr

Phibrows Ögonbryn

Spa Body Scrub & oil massage

En lugnande massageolja som är en blandning av naturliga oljor som speciellt framtagits för avslappning och hudföryngring. Blandningen består av eteriska oljor från Lavendel, Kamomill och Patchouli kombinerade med druvsås, aprikos och mandeloljor för att ge ett fullständigt spektrum av mjukgörande egenskaper. Den lugnande effekten i massageoljan är det perfekta komplementet till en terapeutisk massage. Den kan också användas som daglig fuktighetskräm för att ge huden en känsla av silkeslen mjukhet, näring och föryngring.

Information

100 min - 1000 kr

Varje tum av din kropp kommer att upplyftas av denna läckra blandning av lyxiga mineraler, botaniska och eteriska oljor. Stimulerande havssalt exfolierar huden på ett kraftfullt sätt samtidigt som den blir mjukare och en lugnande aromatisk blandning av citrongräs, citrusfrukter, lavendel och söt mandelolja återfuktar huden på djupet, vilket gör att denna känns extremt jämn och smidig.

Om behandlingen

- Mjukgörande skumbad med salt and essential oil i ca 15 minuter
- Bodyscrub med exfolierande, lugnande och återfuktande mineralsalt* i ca 45 minuter
- Massage med lugnande, näringsrik och mjukgörande olja** i ca 40 minuter

Presentkort - Massage & Spa

Köpa presentkort till någon är ett enkelt och ofta populärt sätt att visa sin uppskattning. Gåvor som massage och spa är omtyckta eftersom de bjuder på en härlig upplevelse samtidigt som de är bra för både kropp och själ.

Hos Benze Beauty Care kan du köpa och ge bort ett presentkort för massage & spa till någon du tycker om. Du kan antingen köpa ett presentkort för en specifik behandling, t.ex. ansiktsbehandling eller låta mottagaren bestämma själv.